Zomerworkshops

In het voorjaar en zomer organiseer ik driedaagse zomerworkshops portretschilderen en -tekenen in onze heerlijke boomgaardtuin in Boskoop (bij slecht weer verhuizen we met gemak naar ons ruime en lichte huis).

In een rustige omgeving kunt u drie heerlijke dagen ontspannen werken aan het tekenen of schilderen van een portret. Een bijzondere en creatieve manier om uw vrije tijd door te brengen.
Het is ook mogelijk om in overleg met een aantal vrienden of bekenden in te schrijven op een datum naar eigen voorkeur.
Voor de één is het een fijne kennismaking met tekenen en/of schilderen, voor de ander eens in een andere omgeving rustig  kunnen werken aan iets wat men bijvoorbeeld thuis of in een ander verband graag doet.

Driedaagse ZomerWorkshops 2016
U kunt inschrijven voor de volgende data:
Zomerworkshop woensdag 20 t/m vrijdag 22 juli 2016
Zomerworkshop woensdag 3 t/m vrijdag 5 augustus 2016
Zomerworkshop woensdag 17 t/m vrijdag 19 augustus 2016

De zomerworkshops kosten € 169,- per persoon en zijn inclusief lunch, koffie en thee.

We werken (als het weer het toelaat) in onze grote boomgaardtuin, waar grote partytenten zijn geplaatst tegen een eventueel buitje of om schaduw te vinden bij te veel zon.
We werken van 10.00-16.00 uur.
Voor meer informatie zie onderstaande folder of stuur een mail via het contactformulier.

Het inschrijfformulier incl.de voorwaarden kunt u downloaden, invullen en terugmailen, of uitprinten en per post opsturen.
LET OP: U dient het formulier eerst op uw computer op te slaan en het daar te openen en in te vullen. Het is niet rechtstreeks terug te mailen vanuit uw internetbrowser!

 

 

 

Folder voor
Folder achter

Reactie toevoegen